Duunit

LOGOT

Asiakkaan kanssa fiilistely ja tunnelmointi on parasta. Se on salaisuuteni ajatusten lukemiseen ja siihen että logosta tulee varmasti juuri sellainen kun on tilattu. 

ILMEET

JYVÄSKYLÄN KESÄN NEULEFESTARIT ​& NEULEFESTAREIDEN TALVI

Suunnittelin Jyväskylän Kesän Neulefestareille vuosina 2017-2019 graafisen ilmeen, joka sisälsi logon, bannereita, esittelykuvia, flyereitä, julisteita, käsiohjelmia, kuvituskuvia, pinssejä, siirtotatuointiarkin, projektipussukoita, kangaskassin ja suuren seinäbanderollin. Festivaalilla oli kahtena vuotena myös talvinen sisartapahtuma jolle suunnittelin logon, ilmeen sekä painomateriaalit.

ANTTILANMÄEN KYLÄJUHLA 2019-2021

Etukäteen suunnitellun ilmeen pohjalta elementtejä uudelleen istuttaen suunnittelin kyläjuhlille vähän kaikkea somesta ohjelman julkistuskuviin, facebookin profiilikuvakehyksiin sekä nettisivuihin! Kuvitin myös Anttilanmäelle jäävän käsin piirretyn kävelykartan, joka sisältää paljon alueen värikästä historiaa. www.anttilanmaenkylajuhla.net
Tässä kartassa on kuvitettuna alueen kaikki talot täysin juuri sellaisina, kun ne on vuonna 2019 kuvattu ja tarkistettu. Jokainen ikkunan karmi, ovi sekä piharakennus on tarkasti kohdallaan. Jos alue kiinnostaa, suuntaa Anttilanmäen verkkosivuille.
DYNAMO-HANKE

Tein Nuoret Etelä-Savon dynamoina- hankkeelle kaksi logoa, animoidut hahmot, giffit edellämainituista, postikortin, julisteen, verkkosivut ja somea.

"Dynamo -hankkeen kautta 16-25-vuotiaalla nuorella on mahdollisuus ideoida ja toteuttaa oma tapahtuma. Hankkeen henkilökunta auttaa, sparraa ja kouluttaa osallistujia. Villeimmätkin ideat otetaan käsittelyyn ja katsotaan, mihin ne johtaa. Luvassa on yhdessäoloa ja uuden oppimista. Lopuksi Dynamo-ryhmä saa porukalla tarjota kaikille alueen nuorille tekemistä uuden tapahtuman muodossa."
SUOMEN NUORISOSEURAT

Kuvituksia uutiskirjeiden bannereiksi, sekä leikkiportaalin artikkelikuviksi Nuorisoseurojen uuden ilmeen mukaisesti.

KANGASMERKIT JA PINSSIT

Etsi